Nieuwsbericht

Bezoek ORA op de Vakbeurs Kunststoffen 2022

Het aftellen kan beginnen ORA machines gaat naar de Kunststoffenbeurs 2022. ORA machines zal op aanwezig zijn op Kunststoffen 2022, dé beurs voor professionals in de kunststofindustrie, op stand 148.

Het thema van Kunststoffen 2022 is Future Proof Plastics – Innovative, Sustainable and Smart

Als totaalleverancier in de kunststof verwerkende industrie wil ORA machines kunststof future proof maken. Wij hebben dé oplossing om uw productieafval onmiddellijk te recycleren en te hergebruiken.  Door onze samenwerking met FANUC brengen wij ROBOSHOT, een elektrische spuitgietmachine die 10-15% minder energie verbruikt dan vergelijkbare machines, op de markt.  Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met uw automatisatieprojecten en wij hebben een volledig assortiment randapparatuur om uw productie te optimaliseren: drogen, doseren, mengen, transporteren van materiaal, transportbanden en bufferstations, thermovormmachines, temperatuurregelaars, grijpercomponenten en robothanden.  U vindt ons op het Machineplein samen met de andere leden van EQUIP-PLAST. 

Wanneer

14-15 september 2022

Waar

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch (NL)

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?