Nieuws berichten

Fanuc machine

Vertrouw op de Betrouwbaarheid van de FANUC Roboshot Elektrische Spuitgietmachine: Lage Onderhoudskosten en 5 Jaar Garantie van ORA Machines

De FANUC Roboshot elektrische spuitgietmachine is een krachtige en betrouwbare machine die de productiviteit en efficiëntie van de kunststofindustrie verbetert. Met een sterke focus op lage onderhoudskosten en betrouwbaarheid, biedt deze machine een duurzame oplossing voor bedrijven die streven naar consistentie en kwaliteit in hun productieprocessen. Als de officiële dealer van de FANUC Roboshot in de Benelux, verleent ORA Machines zelfs 5 jaar garantie op deze indrukwekkende spuitgietmachine.

Lees meer

Personeelstekort bedreigt maakindustrie: ORA Machines biedt een oplossing

Het personeelstekort in de maakindustrie vormt een serieuze uitdaging, maar ORA Machines staat klaar om bedrijven te ondersteunen. Met onze technische dienst kunnen we helpen bij het ontlasten van bedrijven op het gebied van storingen en onderhoud. Hierdoor kunnen ze zich richten op hun kernactiviteiten en de productiviteit verhogen. Samen kunnen we het hoofd bieden aan het personeelstekort en de maakindustrie versterken.

Lees meer
AGS PreciGrip-systeem en EOAT

Grijperoplossingen van AGS Automation Greifsysteme Schwope GmbH: Het AGS PreciGrip-systeem en EOAT

De grijperoplossingen van AGS Automation Greifsysteme Schwope GmbH, zoals het AGS Precigrip-systeem en de End-of-Arm Tooling (EOAT), bieden geavanceerde technologieën voor nauwkeurige manipulatie van objecten in industriële automatiseringstoepassingen. Met hun nadruk op nauwkeurigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid hebben deze systemen bewezen waardevolle hulpmiddelen te zijn in verschillende industrieën.

Lees meer
Nozzle Groche schroefuitlaat

Homogeniseren 2.0

Het homogeniseren van materiaal in een spuitgietmachine kan verschillende uitdagingen met zich meebrengen. Om deze uitdagingen te overwinnen, kan het gebruik van een geavanceerde mengmond zoals de GSM Mixing nozzle/spuitmond van Groche helpen om het materiaal homogeen te mengen en de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren.

Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?