Een ‘verdraaid’ Goede Separeer Oplossing

In de productie-industrie is het belangrijk om het productieproces efficiënt en effectief te houden. Een goed werkend sorteersysteem is hierbij van groot belang. De separeertrommel van MTF Technik is een uitstekend sorteersysteem dat deze eisen overtreft. In deze blog bespreken we de voordelen van de separeertrommel van MTF Technik.

Het sorteren van kunststof producten kan een uitdaging zijn, vooral als de producten grote verscheidenheid aan groottes en vormen hebben. Het is lastig om producten te scheiden die klein of vergelijkbaar zijn. Daarnaast kan het scheiden van producten bij hoge productiesnelheden nog uitdagender zijn, aangezien het nauwkeurig scheiden in hoog tempo niet gemakkelijk is.

De separeertrommels van MTF Technik Hardy Schürfeld GmbH & Co. KG biedt een aantal unieke voordelen die het sorteren en scheiden van producten eenvoudiger en efficiënter maken. Een van deze voordelen is de gepatenteerde rollendruktechnologie, waarbij de rollen in tegengestelde richting draaien. Hierdoor klemmen en beschadigen producten niet tijdens het sorteerproces.

Een ander uniek kenmerk van de separeertrommel is de gepatenteerde centrale planetaire verstelmechaniek, waardoor de trommel snel aangepast kan worden voor verschillende producten. De hoogte en hellingshoek van de trommel zijn eveneens traploos instelbaar. Bovendien zijn diverse trommelkooien eenvoudig uit te wisselen, wat het veranderen van producten nog makkelijker maakt.

De separeertrommel van MTF Technik is onderhoudsvrij en beschikt over een stabiele constructie in bewezen MTF kwaliteit. Bovendien is de trommel uiterst veilig, wat de integriteit van de producten garandeert tijdens het sorteerproces.

ORA Machines NV vertegenwoordigt MTF Technik exclusief in de BeNeLux en is door onze expertise in staat onze klanten perfect te adviseren. Wij staan garant voor de snelle levering en degelijkheid van deze uitstekende separeertrommel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Picture of oramachines
oramachines
ORA Machines onderscheidt zich door samen te werken met toonaangevende merken in de kunststofverwerkingsindustrie. Deze partnerschappen stellen ons in staat hoogwaardige machines en apparatuur te leveren die bekend staan om hun innovatieve technologieën en betrouwbaarheid.
0 0 stemmen
Waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
grondstoftransportsysteem

Ontwerp van een grondstoftransportsysteem

Grondstoftransport systemen zijn een essentieel onderdeel van de productie van kunststoffen. Deze systemen worden gebruikt om verschillende soorten grondstoffen van de ene locatie naar de andere te transporteren binnen een faciliteit en uiteindelijk de grondstoffen in goede staat en in voldoende hoeveelheden bij de spuitgietmachines af te leveren voor volledige productie.

Lees verder »
Reject Chutes

De Onopvallende Helden: Reject Chutes

Bij het bekijken van de spuitgiet productielijn van een fabriek, worden vaak de indrukwekkende machines bewonderd die met precisie en snelheid onderdelen produceren. Maar wat gebeurt er met de onderdelen die niet voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen? Daar komen de “reject chutes” om de hoek kijken – een cruciaal en vaak over het hoofd gezien onderdeel van het productieproces.

Met dit artikel nemen we een kijkje naar deze ogenschijnlijk eenvoudige maar toch belangrijke elementen van industriële automatisering.

Lees verder »

Optimalisatie van grondstofverwerkingsapparatuur: Voordelen van Upgraden naar Moderne Technologieën

Het hanteren van grondstof speelt een cruciale rol in elk spuitgietbedrijf. Zelfs de beste spuitgietmachine zal inferieure onderdelen produceren als deze wordt gevoed met slecht behandelde grondstof. Toch vertrouwen veel spuitgieters nog steeds op verouderde apparatuur die kan leiden tot afgekeurde onderdelen, systeemstilstand en een hoog energieverbruik. Verouderde apparatuur is ook moeilijker te onderhouden vanwege het lage beschikbaarheidspercentage van reserveonderdelen.

Lees verder »
Hallo, kan ik je helpen?