Elektrisch spuitgieten met de Fanuc Roboshot: Voordelen en kenmerken

Spuitgieten is een belangrijke techniek in de productie van kunststof producten. De Fanuc Roboshot is een serie elektrisch aangedreven spuitgietmachines die deze techniek naar een hoger niveau tillen. In dit artikel bespreken we de voordelen en kenmerken van de Fanuc Roboshot.

Voordelen van de Fanuc Roboshot

  1. Hoge precisie: De Fanuc Roboshot is voorzien van geavanceerde technologieën en besturingen die de precisie en consistentie van het productieproces verbeteren. Dit resulteert in producten met een uniforme kwaliteit.
  2. Hoge productiviteit: De Fanuc Roboshot is ontworpen om hoge productiesnelheden te leveren, waardoor de productiekosten verlaagd worden. Dit betekent dat u meer producten kunt produceren in minder tijd.
  3. Energie-efficiëntie: De elektrische aandrijving van de Fanuc Roboshot zorgt voor een lager energieverbruik en een verlaagde CO2-uitstoot. Dit is beter voor het milieu en kan ook uw energierekening verlagen.
  4. Gemakkelijke bediening: De Fanuc Roboshot is voorzien van een intuïtieve bedieningsinterface en een robuust alarmsysteem, waardoor productiestoringen snel opgelost kunnen worden.
  5. Technische ondersteuning: Fanuc biedt uitstekende technische ondersteuning en service, waardoor de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de Fanuc Roboshot verder verhoogd worden.

Plaatje In de tekst min 1024x304 1 - Ora Machines

Naast deze voordelen is de Fanuc Roboshot ook bekend om haar degelijkheid en is er voor de meeste machines een snelle levertermijn mogelijk.
U kunt rekenen op deze machine om betrouwbaar te werken en u te ondersteunen in uw productieproces.

ORA Machines NV is de verkoper van de Fanuc Roboshot in de BeNeLux. Door de jaren lange ervaring die ORA Machines heeft binnen de kunststofverwerkende industrie is ORA Machines een betrouwbare partner die u kunt vertrouwen voor de aanschaf en het onderhoud van uw Fanuc Roboshot.

In conclusie, de Fanuc Roboshot is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar hoge precisie, productiviteit, energie-efficiëntie en gemakkelijke bediening in een spuitgietmachine.

FAN RS Alpha SiB Detail 1 v 1024x683 1 - Ora Machines
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Picture of oramachines
oramachines
ORA Machines onderscheidt zich door samen te werken met toonaangevende merken in de kunststofverwerkingsindustrie. Deze partnerschappen stellen ons in staat hoogwaardige machines en apparatuur te leveren die bekend staan om hun innovatieve technologieën en betrouwbaarheid.
0 0 stemmen
Waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
grondstoftransportsysteem

Ontwerp van een grondstoftransportsysteem

Grondstoftransport systemen zijn een essentieel onderdeel van de productie van kunststoffen. Deze systemen worden gebruikt om verschillende soorten grondstoffen van de ene locatie naar de andere te transporteren binnen een faciliteit en uiteindelijk de grondstoffen in goede staat en in voldoende hoeveelheden bij de spuitgietmachines af te leveren voor volledige productie.

Lees verder »
Reject Chutes

De Onopvallende Helden: Reject Chutes

Bij het bekijken van de spuitgiet productielijn van een fabriek, worden vaak de indrukwekkende machines bewonderd die met precisie en snelheid onderdelen produceren. Maar wat gebeurt er met de onderdelen die niet voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen? Daar komen de “reject chutes” om de hoek kijken – een cruciaal en vaak over het hoofd gezien onderdeel van het productieproces.

Met dit artikel nemen we een kijkje naar deze ogenschijnlijk eenvoudige maar toch belangrijke elementen van industriële automatisering.

Lees verder »

Optimalisatie van grondstofverwerkingsapparatuur: Voordelen van Upgraden naar Moderne Technologieën

Het hanteren van grondstof speelt een cruciale rol in elk spuitgietbedrijf. Zelfs de beste spuitgietmachine zal inferieure onderdelen produceren als deze wordt gevoed met slecht behandelde grondstof. Toch vertrouwen veel spuitgieters nog steeds op verouderde apparatuur die kan leiden tot afgekeurde onderdelen, systeemstilstand en een hoog energieverbruik. Verouderde apparatuur is ook moeilijker te onderhouden vanwege het lage beschikbaarheidspercentage van reserveonderdelen.

Lees verder »
Hallo, kan ik je helpen?