Diensten

Een belangrijke toegevoegde waarde van ORA als partner, is het dienstenpakket dat we leveren.​
slider 02 scaled - Ora Machines

Op zoek naar een betrouwbare partner in de kunststofindustrie? Maak kennis met ORA Machines n.v.!

Al sinds 1949 biedt ORA Machines n.v. hoogwaardige oplossingen in de kunststofindustrie. Met bijna 75 jaar ervaring en een team van toegewijde experts is ORA Machines dé totaalleverancier die flexibel inspeelt op veranderende behoeften.

Nauwkeurige oplossingen op maat - Samenwerken met ORA Machines voor innovatie en service

ORA Machines onderscheidt zich als toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige technische oplossingen. Het deskundige team streeft ernaar om klantverwachtingen te overtreffen, of het nu gaat om complexe projecten, preventief onderhoud, reparaties, installaties of het opleiden van jong talent.

Uw betrouwbare partner voor technische oplossingen met kwaliteitsmerken

Bij ORA Machines kunt u rekenen op meer dan alleen kwalitatieve machines. Het bedrijf levert hoogwaardige merken in spuitgieten, extrusie, blaasvormen en thermoformen. Of het nu gaat om het engineeren van installaties, het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken, of het trainen van uw eigen team, ORA Machines staat garant voor efficiëntie en soepele bedrijfsactiviteiten.

Met ervaren installatiemonteurs die zorgen voor vakkundige montage en inbedrijfstelling, en een serviceteam dat klaarstaat voor onderhoud en reparaties, begrijpt ORA Machines het belang van een probleemloze bedrijfsvoering. Bovendien investeert het bedrijf in de volgende generatie monteurs door regelmatig kansen te bieden aan stagiairs, studenten en leerling-monteurs.

Kortom, ORA Machines n.v. is niet zomaar een leverancier; het is een betrouwbare partner die verder gaat dan alleen het leveren van machines. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ORA Machines u kan helpen bij het optimaliseren van uw kunststofprojecten, met hoogwaardige merken en service van topkwaliteit, van levering tot nazorg.

20220603 ORA 4757 scaled - Ora Machines

Een ingewikkeld proces

Het is een ingewikkeld proces met veel haken en ogen. Neem vrijblijvend contact op en laat ons u verder helpen.

Onze leveranciers

Hallo, kan ik je helpen?