Een belangrijke toegevoegde
waarde van ORA als partner,
is het dienstenpakket
dat we leveren.

Support

Engineering

- Haalbaarheidsonderzoek

- Projectcalculatie en voorbereiding

- Testopstellingen in productieomstandigheden on-site of in onze testomgeving

Realistatie

- Volledige montage

- Inbedrijfstelling van uw installatie

- Documentatie, schema's en tekeningen

- Scholing

Nazorg

- Onderhoud en reparaties

- Onderdelen service

- Optimalisatie, uitbreiding en realisatie

Wat doen we?

ORA machines verkoopt machines, installaties en randapparatuur aan productiebedrijven in de kunststofindustrie. Voor elke stap in het productieproces bieden wij een gepaste oplossing aan voor onder andere:

 extrusielijnen en spuitgietmachines

temperatuurregeling van matrijzen, koeling

 behandeling van grondstoffen (opslag, (vacuüm)transport, doseren, mengen, drogen)

on- en offline recycling: productuitval vermalen, verkleinen en ontstoffen

 handling, bewerking, afvoer en opslag van producten: robothanden, grijpsystemen, transportbanden, separeersystemen, buffersystemen, snijden, lassen, …

Wij helpen u graag met al uw projecten, groot of klein. Heeft u een compact toestel of systeem nodig, of enkele wisselstukken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Daarnaast bieden wij ook de nodige ondersteuning voor complexe projecten. Ons team ontfermt zich over de engineering van de installaties, geeft advies, voert haalbaarheidsonderzoeken uit en stuurt bij waar nodig. De installatie wordt door onze techniekers gemonteerd en inbedrijfgenomen, en uw team wordt naar wens opgeleid. Ook voor onderhoud, inspectie, wisselstukken en optimalisatie van uw productie kunt u beroep doen op ons team.

De apparatuur die wij verkopen wordt vooral toegepast in de kunststofverwerkende industrie. Door de sterke productkennis van onze sales engineers en de brede inzetbaarheid van onze producten, is onze dienstverlening toepasbaar in een grotere markt. Het klantenbestand van ORA machines bestaat onder meer uit bedrijven die in volgende sectoren actief zijn:

automotive sector

pharma-industrie

 cosmetica

 metaalverwerking

 chemische sector

 verpakkingsindustrie

voedingsindustrie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?