Nieuwsbericht

Een oplossing voor de uitdagingen bij het vermalen van harde spuitgiet aanspuittakken!

Elke spuitgieter kent het wel, de uitdagingen bij het vermalen en hergebruiken van harde grondstoffen/aanspuittakken in uw productieproces. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, is het belangrijk om de juiste maalmolen met de juiste functies en specifieke vermogens te selecteren.
onecut

De grootste uitdagingen voor het vermalen van harde aanspuittakken zijn:

  1. Slijtage: Harde aanspuittakken kunnen de messen en andere onderdelen van de maalmolen beschadigen, wat resulteert in verhoogde slijtage en vervangingskosten.
  2. Vastlopen: Harde aanspuittakken kunnen de rotor van de maalmolen blokkeren, wat resulteert in vastlopen en verstoringen in de productie.
  3. Geluid: Harde aanspuittakken kunnen leiden tot harde en ongewenste geluiden bij het vermalen, wat kan leiden tot overlast voor werknemers en omgeving.
  4. Afval: Harde aanspuittakken kunnen de kwaliteit van het malmateriaal beïnvloeden en resulteren in een grotere hoeveelheid afval.
  5. Minder productiviteit: Harde aanspuittakken kunnen de productiviteit van de maalmolen verlagen door vertragingen, vervangingen en onderhoudskosten.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, is het belangrijk om de juiste maalmolen met de juiste functies en specifieke vermogens te selecteren.

Een uitstekende optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en stille maalmolen is de Rapid OneCUT PRO. Dit is een langzaam lopende maalmolen, speciaal ontworpen voor het malen van kleinere producten en aanspuitingen. Met een capaciteit van tot 30 kg/u is het een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een productieve maalmolen zonder al te veel lawaai.

De Rapid OneCUT PRO beschikt over innovatieve technologieën, waaronder Rapid EnergySMART, Quick Rotor Release en Rapid FlexiSPEED. Dankzij deze technologieën bespaart het systeem tot 80% op het energieverbruik, is het gemakkelijk schoon te maken en kan de rotorsnelheid worden aangepast aan de materiaaleigenschappen. Bovendien beschikt de OneCUT PRO over een automatische rotoromkering, die het vastlopen van de maalmolen voorkomt.

Al met al is de Rapid OneCUT PRO een uitmuntend product in zijn klasse, aangeboden door ORA Machines. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een stille, efficiënte en gemakkelijk te gebruiken maalmolen.

Bekijk onderstaande video:

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?