FAQ

FAQ

Lees de veelgestelde vragen

ORA Machines is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige machines en apparatuur voor de kunststofindustrie, inclusief spuitgieten, extrusie, blaasvormen en recycling. Met bijna 75 jaar ervaring streven we naar klanttevredenheid en service, waarbij flexibiliteit en betrokkenheid van al onze medewerkers cruciaal zijn.

ORA Machines biedt machines en randapparatuur voor productie en recyclingbedrijven in de kunststofindustrie, inclusief spuitgieten, extrusie, blaasvormen en meer.

ORA Machines heeft samengewerkt met toonaangevende bedrijven zoals Philips, VDL Group, TATA Steel, MG Group en Polymer Science Park.

ORA Machines is een familie bedrijf en is opgericht in 1949 door Lambertus Van Ballegooijen. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een totaalleverancier in de kunststofindustrie met een focus op kwaliteit en innovatie.

ORA is opgericht in 1949 door Lambertus Van Ballegooijen, met de visie om hoogwaardige technische en innovatieve oplossingen te leveren aan de kunststofindustrie.

Naast de eerder genoemde technologieën omvat het assortiment van ORA Machines ook geavanceerde apparatuur zoals de Fanuc 100% elektrische spuitgietmachines, Motan granulaat handling, Rapid maalmolens, Technotrans koeling en nog veel meer. Deze producten benadrukken onze inzet voor innovatie en geavanceerde oplossingen in de kunststofverwerkingsindustrie.

Ons onderscheid komt voort uit kwalitatief hoogstaande merken, 70 jaar ervaring, en een toegewijd team. Daarnaast bieden we niet alleen machines aan, maar ook uitgebreide dienstverlening en technische ondersteuning.

De bedrijfscultuur van ORA Machines is familiair, waarbij betrokkenheid, vrijheid en ondernemerschap worden gestimuleerd. Dit vertaalt zich naar een flexibele organisatie die snel kan inspelen op de behoeften van klanten.

ORA Machines draagt bij aan duurzaamheid door klanten te adviseren over recycling, energiebesparing en totale eigendomskosten. We zijn actief betrokken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, door bijvoorbeeld te investeren in stagairs, onze medewerkers te motiveren een gezonde levensstijl aan te nemen en oog te hebben voor het milieu.

De leveranciers van ORA zijn allemaal absolute specialisten op hun specifieke gebieden. Daardoor zijn er verschillende geavanceerde technologieën geïntegreerd in alle equipment. Dit om de efficiëntie en betrouwbaarheid van de machines te waarborgen.

ORA Machines is actief in de kunststofverwerkende industrie in België, Nederland en Luxemburg. Momenteel richten we ons op het verder ontzorgen van klanten en het verstevigen van onze positie in de markt.

Kwaliteit wordt gewaarborgd door samen te werken met ISO-gecertificeerde leveranciers en een nauwkeurig bouwproces bij het zelf assembleren van installaties.

ORA Machines en zijn leveranciers streven ernaar voorop te lopen in innovatie door voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

ORA Machines adresseert de uitdagingen in de kunststofindustrie door slimme en duurzame productiemethoden te stimuleren en kunststof op de juiste manier op de kaart te zetten.

ORA streeft naar het ontwikkelen van langdurige relaties met klanten en zich te positioneren als een betrouwbare partner voor de toekomst. Dit wordt bereikt door klanten te adviseren en ontzorgen. Samenwerken met ORA betekent samen verder komen en samen bouwen aan een vruchtbare toekomst.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen

Onze leveranciers

Hallo, kan ik je helpen?