Leverancier van Groche Technik in de kunststof verwerkende industrie

De relatie tussen ORA machines en Groche Technik

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines sinds enkele jaren de exclusieve partner van Groche Technik om plastificeeroplossingen in België, Nederland en Luxemburg te verkopen en te reviseren.

De samenwerking is ontstaan omdat ORA machines al bijna 70 jaar ervaring heeft in de verkoop van spuitgietmachines en randapparatuur in de kunststof verwerkende industrie. Dankzij deze kennis kunnen wij beter technisch advies geven over het gebruik van plastificeer eenheden.

Groche Technik

Groche Technik, een Duits familiebedrijf dat in 1970 opgericht werd, ontwikkelt en maakt hoogwaardige plastificeereenheden voor kunststofverwerkende machines volgens de norm DIN ISO 9001. Met technische knowhow, gekwalificeerd personeel en uiterste precisie worden passende oplossingen vervaardigd voor de uitdagingen van de kunststof verwerkende industrie. Groche Technik levert standaard- en maatwerk en reviseert daarnaast uw bestaande plastificeer eenheden.

Totale plastificeereenheid - Ora Machines

Plastificeereenheden

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?