Grondstofopslag (3)

Grondstofopslag en transportsystemen

Motan-Colortronic heeft geavanceerde opslagoplossingen ontwikkeld waarbij efficiënt gebruik van grondstoffen gewaarborgd is. Van kleine mobiele containers tot grote buitensilo’s, Motan-Colortronic biedt u de ideale opslagoplossing voor een efficiënte materiaalbehandeling.  U bespaart ruimte en grondstof en uw kosten en inspanningen voor intern transport worden verminderd.

Controle Transportsystemen

Uw opslag van grondstof en materiaal-transport worden bewaakt en gecontroleerd door een CONTROLnet, een intelligent controlenetwerk, wat u totale zichtbaarheid geeft op al uw materiaalstromen. U krijgt toegang tot elk niveau en type controle dat u nodig heeft: end-to-end of één toestel. 

Dankzij de modulaire structuur van het systeem, kan het controle-netwerk op elk moment uitgebreid en verbeterd worden en groeit uw besturingssystemen mee met de vereisten van uw bedrijf.

Vacuüm transport

Transportsystemen van Motan-Colortronic optimaliseren wij uw materiaalstroom, beperken afval en verhogen de efficiëntie van uw productielijn. Wij bieden geïntegreerde, end-to-end transportsystemen en individuele units. Motan-Colortronic produceert hoppervullers voor granulaat en poeder, metaalseparators en 2-componentenkleppen.

Hoppervullers voor granulaat

In het Motan-Colortronic hoppervullers assortiment voor granulaat kunt u, afhankelijk van uw specifieke behoefte, kiezen voor een centrale hopper, staande perslucht hopper, staande één-fase hopper of staande drie-fasen hopper.

Vacuum transport 2 1 - Ora Machines
IMG_3479 (1)

De Relatie tussen ORA Machines en Motan-Colortronic

ORA machines verzorgt de verkoop en service van Motan-Colortronic grondstofopslag en granulaattransportsystemen in de kunststof verwerkende industrie in België, Nederland en Luxemburg. ORA machines is de exclusieve leverancier van Motan-Colortronic voor de productie verwerking van plastic onderdelen.

Al meer dan een 45 jaar verkoopt, installeert en onderhoudt ORA machines de apparaten van Colortronic. In 2006 werd Colortronic overgenomen door Motan en vanaf 2010 heeft ORA machines de exclusieve vertegenwoordiging van het merk Motan-Colortronic voor België, Nederland en Luxemburg.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?