Leverancier van GWK in de verwerkende industrie

De relatie tussen ORA machines en GWK

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA Machines al ruim 25 jaar de exclusieve partner van het Duitse GWK voor België en Luxemburg voor de verkoop en de service van apparatuur voor matrijstechnologie, koeling, temperatuurregeling en waterbehandeling.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring tussen ORA machines en GWK kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke koel- of temperatuurregel vraagstuk een pasklare oplossing hebben.
ORA machines helpt u graag verder met het op maat ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw temperatuurregel-apparatuur.

GWK

Het Duitse GWK (Gesellschaft Wärme Kältetechnik gmbh), dat meer dan 50 jaar geleden werd opgericht, heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van temperatuurregeling en koeling. GWK is wereldwijd bekend als expert in temperatuurregeltechniek en ontwikkelt hoogwaardige oplossingen voor thermoregulatie en koeling op basis van innovatieve technologie.

Als leverancier van alles was met temperatuurcontrole te maken heeft, koelinstallaties, tempereertoestellen of waterbehandeling, is GWK een competente en innovatieve partner voor klanten die hoogwaardige koel- en verwarmingstechnieken nodig hebben.  Op het gebied van matrijsreiniging is GWK al jaren een vaste waarde.

Tempereertoestellen (2)

Temperatuurregelapparaten

Waterbehandeling_Matrijsreiniging (1)

Waterbehandeling

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers