FANUC ROBOSHOT

Korte cyclustijden, consistente kwaliteit van onderdelen maar vooral energie zuinig 

Waarom is FANUC ROBOSHOT de beste keuze?

FANUC ROBOSHOT verbruikt 10-15% minder energie dan vergelijkbare elektrische machines en tot 70% minder dan vergelijkbare hydraulische machines – dankzij intelligente energieterugwinning en superieure FANUC-servotechnologie.

FANUC garandeert een Lifetime repair met een minimale downtime.  Zolang uw machine in bedrijf is, zijn de originele reserveonderdelen gedurende minimaal 25 jaar beschikbaar.

Eén machine voor al uw eisen op het gebied van spuitgieten

Als u denkt dat u voor verschillende toepassingen met verschillende machines moet werken, hebt u het mis! FANUC ROBOSHOT is uiterst flexibel en combineert zeer sterke uitvoeringskrachten met een unieke, door CNC geregelde, precisie. Dit betekent verbeterde kwaliteit van onderdelen door middel van consistente parametersets die, eenmaal ingesteld, worden gecontroleerd en geregeld door de machine. Daardoor bereikt u keer op keer dezelfde resultaten van hoge kwaliteit en, gezien de fors verminderde handmatige invoer, profiteert u ook van een hogere inzetbaarheid en verbeterde cyclustijden.

De FANUC ROBOSHOT is beschikbaar met een sluitkracht van 15 tot 450 ton en meervoudige injectie.

Daarmee is de FANUC ROBOSHOT de ideale machine om diverse geavanceerde spuitgiettoepassingen uit te voeren.

FANUC ROBOSHOT testen?

Maak een afspraak en kom ter plaatste FANUC ROBOSHOT testen met uw matrijs.  Onze experts beschikken over een ruime ervaring en laten u zien hoe u uw spuitgietproces kan verbeteren. ORA machines is toonaangevend op het gebied van automatisaties in verschillende industrieën.

Ontwerp zonder titel 2022 06 06T150119.016 - Ora Machines

De relatie tussen ORA machines en FANUC

ORA machines verzorgt de verkoop en service van de FANUC ROBOSHOT, een vol elektrische spuitgietmachine in de kunststof verwerkende industrie in België, Nederland en Luxemburg. ORA is de exclusieve leverancier van FANUC spuitgietmachines voor de productie van plastic onderdelen.

Met bijna 70 jaar ervaring in het spuitgietproces en een volledig aanbod aan randapparatuur ligt het DNA van ORA Machines in lijn met het DNA van FANUC Benelux. Beide bedrijven zijn toonaangevend op het gebied van automatisaties in verschillende industrieën

Energie zuinig

Vul hier uw gegevens in voor een afspraak of meer informatie

Hallo, kan ik je helpen?