Leverancier van m-systems in de kunststofindustrie

De relatie tussen ORA machines en m-systems

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines sinds enkele jaren de exclusieve partner van m-systems om in België, Nederland en Luxemburg Octabin losstations te verkopen en te onderhouden.

Deze samenwerking is ontstaan omdat ORA machines al bijna 70 jaar ervaring heeft in de verkoop van machines en randapparatuur in de kunststof verwerkende industrie en steeds op zoek is naar innovatieve producten die het productieproces vereenvoudigen.

m-systems

Het Duitse m-systems biedt innovatieve producten en oplossingen aan om de efficiëntie van uw productie te verhogen en het verspillen van productietijd en grondstof te verminderen. m-systems focust zich op de spuitgiet- en extrusie-markt.

Alle nieuwe producten ontwikkelingen zijn tot stand gekomen door een jarenlange samenwerking met de Duitse auto-industrie en kenmerken zich door praktisch gebruik met een hoog rendement.

Octabin losstation

m systems ES14 - Ora Machines

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?