Temperatuurregelapparaten machine

Temperatuurregelapparaten

Compacte tempereertoestellen

GWK – technotrans solutions biedt gestandaardiseerde compacte temperatuurregelaars aan voor een breed scala aan industriële toepassingen.

De compacte temperatuurregelunits zijn onderverdeeld in 3 productlijnen: base.line, high.line en eco.line.  De tempereertoestellen zijn voor geconfigureerd en zijn aanpasbaar aan elke productielijn.

base.line

Een standaardtoestel met one-touch bediending en een digitaal display.  Eenvoudig te gebruiken en inzetbaar bij toepassingen waarbij procesanalyse en monitoring minder van belang zijn.

 • Temperatuurbereik: 95°C, 140°C, 160°C en 180°C
 • Debiet tot 60 l/min
 • Verwarmingscapaciteit van 6 tot 9 kW
 • Periferische pomp
Technotrans

high.line

Een premium model met bediening via een 7” touchscreen.  Geschikt voor meer complexe toepassingen waar procesanalyse en monitoring belangrijk zijn. 

 • Temperatuurbereik: 95°C, 140°C, 160°C en 180°C
 • Debiet tot 200 l/min
 • Verwarmingscapaciteit van 9 tot 36 kW
 • Periferische of centrifugaal pomp
csm technotrans high.line 3663302586 copy - Ora Machines

eco.line

Een energiezuinig model, eenvoudig te bedienen via touchscreen.  Dit toestel bespaart energie- en productiekosten door de zeer efficiënte pomptechnologie en geoptimaliseerde warmte overdracht.

 • Maximaal temperatuurbereik: 95°C & 140°C
 • Debiet tot 440 l/min
 • Verwarmingscapaciteit van 6 tot 50 kW
 • Centrifugaal pomp
csm technotrans eco.line 4a5de47d29 copy - Ora Machines
teco modulair - Ora Machines

Modulaire tempereertoestellen

Bij een modulaire temperatuurregelunit kan alles op maat geconfigureerd worden: warmteregeling via water of olie, direct of indirecte koeling.

Modulaire temperatuurregelaars hebben een thermisch vermogen tot maximaal 72 kW, een maximaal debiet van 500 l/min en een temperatuurbereik tot 350°C.

Matrijs temperatuurregeling

integrat is dé innovatieve gwk-technologie voor koeling, gesegmenteerde temperatuurregeling en temperatuurbewaking voor kunststofverwerking.  Dankzij integrat directe temperatuurregeling verlopen processen op een veilige, reproduceerbare, snelle en eenvoudige manier.  Met deze technologie combineert GWK de voordelen van traditionele waterverdelers, de impulskoelsystemen en de continu werkende temperatuurregelapparaten en elimineert tegelijk de nadelen van de respectieve systemen met als resultaat een betere kwaliteit van de geproduceerde onderdelen, een minimum aan afgekeurde onderdelen, hogere rentabiliteit en lagere energiekosten.

Integrat 80: gesegmenteerde matrijstemperatuurregeling met water tot 140°C

De integrat 80 wordt gebruikt voor de modulaire temperatuurregeling met water tot 140°C in de basisversie met maximaal zes temperatuurregelcircuits die volledig onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend. De basisversie kan worden uitgebreid tot 24 temperatuurregelmodules.

Integrat 80

integrat vario cs/wh: Cyclische matrijstemperatuurregeling met water tot 200°C

Dynamische matrijstemperatuurregeling is een temperatuurregelingsmethode die temperatuurvariaties binnen de cyclus mogelijk maakt en staat ook bekend als “variotherm-temperatuurregeling”. Deze methode is al bijna veertig jaar bekend, maar is de laatste jaren verder ontwikkeld.

integrat vario - Ora Machines

De relatie tussen ORA machines en technotrans solutions - GWK

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA Machines al ruim 25 jaar de exclusieve partner van het Duitse technotrans solutions – GWK voor België en Luxemburg voor de verkoop en de service van apparatuur voor matrijstechnologie, koeling, temperatuurregeling en waterbehandeling.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring tussen ORA machines en technotrans solutions – GWK kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke koel- of temperatuurregel vraagstuk een pasklare oplossing hebben.

ORA machines helpt u graag verder met het op maat ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw temperatuurregel-apparatuur.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?