Leverancier van AGS in de kunststof industrie

De Relatie tussen ORA machines en AGS

Voor de kunststof industrie is ORA Machines al ruim 20 jaar in Nederland, België en Luxemburg de exclusieve partner van het Duitse AGS als het gaat om oplossingen voor modulaire- en complete Robotgrijpers.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke gevraagde Robot applicatie wel een oplossing hebben. Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag bij het selecteren van de juiste componenten om voor uw applicatie de meest degelijke en eenvoudige grijperoplossing te bouwen.

Leverancier van AGS in de kunststof industrie

AGS

AGS is een Duits familiebedrijf van de familie Schwope en ontwikkelt en produceert al 35 jaar hoogwaardige oplossingen voor grijpers (End of Arm Tools), snij- en nabewerkstations, robotapplicaties en automatisering. AGS heeft een uitzonderlijk uitgebreid assortiment aan componenten voor modulaire grijperbouw, wat leidt tot een hoge flexibiliteit in het uitvoeren van uw projecten. Alle onderdelen worden in eigen huis ontworpen, gemaakt en indien gewenst ook daar gemonteerd.

Het modulair systeem van AGS biedt de gebruiker veel voordelen: eenvoudig in assemblage, lichte en nauwkeurige verbindingen, gemakkelijk aanpasbaar achteraf…

PreciGrip is door AGS ontworpen en biedt veel voordelen op het gebied van stabiliteit, montage en betrouwbaarheid.  Ondertussen zijn er al meer dan 2500 componenten beschikbaar waarmee de meest geavanceerde grijpers gebouwd kunnen worden.

AGS logo
Grijpercomponenten

Grijpercomponenten

Robothanden

Robothanden

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?