Leverancier van Fanuc in de kunststof industrie

De relatie tussen ORA machines en FANUC

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines sinds enkele jaren de exclusieve partner van FANUC om ROBOSHOT spuitgietmachines in België, Nederland en Luxemburg te verkopen en van service te voorzien.

Deze samenwerking is ontstaan omdat ORA machines al 70 jaar ervaring heeft in het spuitgietproces en over een volledig aanbod aan randapparatuur beschikt. Het DNA van ORA machines is in dezelfde lijn met het DNA van FANUC Benelux. Beide bedrijven zijn toonaangevend op het gebied van automatisaties en procesbeheersing in verschillende industrieën en met name in de kunststof verwerkende sector.

Door deze samenwerking geniet u als klant van de beste technische kwaliteit en de beste ondersteuning.

Fanuc

Leverancier van FANUC in de kunststof verwerkende industrie

FANUC

Het Japanse FANUC is de mondiale marktleider als het gaat om fabrieksautomatisering. Al meer dan 60 jaar heeft FANUC ervaring in het ontwikkelen van computer numerieke besturingsapparatuur en unieke machines voor diverse industrieën. Alle machines zijn 100% elektrisch. FANUC ontwikkelt en bouwt alle componenten in eigen huis wat resulteert in unieke precisie, betrouwbaarheid en levensduur van de afgeleverde machines. FANUC is vooral bekend van de gele robots en produceert ook andere CNC machines: de Robodrill, Robocut en Robonano.

Al meer dan 30 jaar produceert FANUC de ROBOSHOT, een volledig elektrische spuitgietmachine.

Door de samenwerking en onze ervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat we ORA machines voor elke productie vraagstuk wel een oplossing heeft.

Door deze samenwerking vormen ORA Machines en FANUC één aanspreekpunt voor een innovatieve, op maat gemaakte totaaloplossing voor uw productieproces. Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste van de meest geschikte ROBOSHOT voor uw productie.

 

Fanuc logo
Fanuc spuitgietmachine

ROBOSHOT spuitgietmachine

Fanuc robot

Industriële robots

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?