Leverancier van GEAF in de kunststof industrie

De relatie tussen ORA Machines en GEAF

ORA Machines verzorgt sinds enkele jaren de verkoop en service van GEAF in de kunststof industrie in België en Luxemburg.
ORA is de exclusieve leverancier van GEAF las technologie in de plastic productie industrie.

Door de samenwerking tussen ORA machines en GEAF heeft u als klant de beste technische kwaliteit tot uw beschikking en de beste service uit uw eigen omgeving

Leverancier van GEAF in de kunststof industrie

GEAF

Sinds 1971 ontwerpt en vervaardigt GEAF machines en automatische oplossingen voor het hoogfrequent lassen en voor thermocontactlassen van kunststof materialen. Het gekwalificeerde personeel van GEAF werkt samen met de klant vanaf de initiële ontwerpfase van een nieuw product tot aan de uiteindelijke productie-installatie. 

GEAF heeft hoogtechnologische gereedschappen ontwikkeld, vervaardigd en gepatenteerd om de kwaliteitscontrole van de lascyclus te verbeteren. De interne ontwikkeling van het elektronische en softwareontwerp stelt GEAF in staat om de nieuwste generatie systemen op de markt aan te bieden. Tevens is volledige integratie met het ERP van de klant, interventies voor hulp op afstand, bewaking van procesparameters en kwaliteitscontrole mogelijk.

GEAF logo

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?