Leverancier van Groche techniek in de kunststof industrie

De relatie tussen ORA machines en Groche Technik

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines sinds enkele jaren de exclusieve partner van Groche Technik om plastificeeroplossingen in België, Nederland en Luxemburg te verkopen en te reviseren.

De samenwerking is ontstaan omdat ORA machines al bijna 70 jaar ervaring heeft in de verkoop van spuitgietmachines en randapparatuur in de kunststof verwerkende industrie. Dankzij deze kennis kunnen wij beter technisch advies geven over het gebruik van plastificeer eenheden.

Leverancier van Groche Technik in de kunststof verwerkende industrie

Groche Technik

Groche Technik, een Duits familiebedrijf dat in 1970 opgericht werd, ontwikkelt en maakt hoogwaardige plastificeereenheden voor kunststofverwerkende machines volgens de norm DIN ISO 9001. Met technische knowhow, gekwalificeerd personeel en uiterste precisie worden passende oplossingen vervaardigd voor de uitdagingen van de kunststof verwerkende industrie. Groche Technik levert standaard- en maatwerk en reviseert daarnaast uw bestaande plastificeer eenheden.

Totale plastificeereenheid - Ora Machines

Plastificeereenheden

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?