Leverancier van M-systems in de kunststof industrie

De relatie tussen ORA machines en m-systems

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines sinds enkele jaren de exclusieve partner van m-systems om in België, Nederland en Luxemburg Octabin losstations te verkopen en te onderhouden.

Deze samenwerking is ontstaan omdat ORA machines al bijna 70 jaar ervaring heeft in de verkoop van machines en randapparatuur in de kunststof verwerkende industrie en steeds op zoek is naar innovatieve producten die het productieproces vereenvoudigen.

Leverancier van m-systems in de kunststofindustrie

m-systems

Het Duitse m-systems biedt innovatieve producten en oplossingen aan om de efficiëntie van uw productie te verhogen en het verspillen van productietijd en grondstof te verminderen. m-systems focust zich op de spuitgiet- en extrusie-markt.

Alle nieuwe producten ontwikkelingen zijn tot stand gekomen door een jarenlange samenwerking met de Duitse auto-industrie en kenmerken zich door praktisch gebruik met een hoog rendement.

Octabin losstation

m systems ES14 - Ora Machines

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?