Leverancier van Mecasonic in de kunststof industrie

De relatie tussen ORA Machines en Mecasonic

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines al vele jaren de exclusieve leverancier in België en het Groothertogdom Luxemburg van Mecasonic, expert in las en snij-technologie.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke applicatie, met betrekking tot lassen of ultrasoon snijden, de meest passende oplossing hebben. 

Leverancier van Mecasonic in de kunststof verwerkende industrie

Mecasonic

Mecasonic biedt oplossingen voor thermoplastisch lassen met diverse soorten technieken en machines: vibratielassen, ultrasoon lassen, rotatielassen, spiegellassen en hetelucht-lassen.

Mecasonic is een Franse fabrikant van lastechnologieën voor thermoplasten en non-ferrometalen en ultrasoon snijden voor de industrie.  Met meer dan 50 jaar vakkennis en ervaring, de drang naar innovatie en de wil om aan de verwachtingen van de klant te voldoen van Mecasonic een actief in verschillende sectoren zoals automobiel, cosmetica, huishoudelijke apparaten, elektronica, vrije tijd, verpakkingen, textiel maar ook de voedingsindustrie en de medische sector.

Mecasonic logo
Afbeedding OMEGA 4 - Ora Machines

Ultrasoon Lassen

Vibratielassen

Vibratie Lassen

Heteluchtlassen 2 - Ora Machines

Thermisch Lassen

Rotatielassen 2 - Ora Machines

Rotatie Lassen

Spiegellassen

Spiegel Lassen

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?