Leverancier van Motan-Colortronic in de kunststof industrie

De Relatie tussen ORA Machines en Motan-Colortronic

Al meer dan 45 jaar verkoopt, installeert en onderhoudt ORA machines de apparaten van Colortronic. In 2006 werd Colortronic overgenomen door Motan.

Sinds 2010 vertegenwoordigt ORA machines exclusief het merk Motan-Colortronic in België, Nederland en Luxemburg.

Door onze lange relatie met Motan-Colortronic kunnen we dan ook met trots zeggen dat we over een zeer uitgebreide ervaring beschikken met het volledige al producten. We hebben al veel productielocaties volledig voorzien van totaaloplossingen die we hebben ontworpen voor opslag, transport, verwerking en dosering van materialen/grondstoffen. Wij helpen u graag verder met onze kennis, knowhow en ervaring en geven graag advies over de meest geschikte oplossingen en installaties.

Leverancier van Motan - Colortronic in de kunststof verwerkende industrie

Motan-Colortronic

Motan-Colortronic is een wereldwijd erkende leverancier van randapparatuur en -systemen voor kunststofproducerende en -verwerkende bedrijven. Meer specifiek levert Motan-Colortronic producten voor de voorbehandeling van grondstof: opslag, transport, doseren & mengen, drogen, kristalliseren en besturingssystemen. Motan-Colortronic biedt oplossingen voor spuitgieten, blaasgieten, extrusie, compounding en in-line systemen.

Motan logo

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?