Leverancier van MTF-Technik in de kunststof industrie

De relatie tussen ORA machines en MTF Technik

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines al ruim 20 jaar in België, Nederland en Luxemburg de exclusieve partner van het Duitse MTF Technik, specialist in industriële transporttechnieken. Gezamenlijke oplossingen voor transporteren, separeren en bufferen van afgewerkte producten in de kunststof verwerkende industrie maken ORA machines en MTF Technik de ultieme combinatie.

ORA machines is trots op de langdurige samenwerking en goede relatie met MTF Technik. In nauwe samenwerking tussen ORA machines en MTF Technik werden al vele betrouwbare, flexibele en functionele oplossingen uitgewerkt volledig volgens de vereisten van onze klanten.

Leverancier van MTF Technik in de kunststofverwerkende industrie.

MTF Technik

MTF Technik is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar hoogkwalitatieve oplossingen ontwikkelt voor transporttechnologie, separeersystemen en automatisering van opslag. Alle onderdelen worden in eigen huis ontworpen, gemaakt en gemonteerd.

De geschiedenis van MTF Technik wordt gekenmerkt door technische innovaties en patenten die van MTF Technik een toonaangevende partner op het gebied van technologie en kwaliteit gemaakt hebben. MTF transportbanden, separeersystemen en automatiseringsoplossingen worden gebruikt in meerdere industrieën waaronder kunststof, metaal, voeding, farmaceutica, elektronica, verpakking, …

MTF Technik hecht veel belang aan betrouwbaarheid, toewijding en competentie in de relatie met klanten, leveranciers en verdelers maar ook met de medewerkers op de werkvloer en streeft steeds naar een lang termijn samenwerking.

MTF logo
Transportbanden

Transportbanden

Automatisering van opslag_Bufferstations

Bufferoplossingen

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?