Leverancier van Nolden in de kunststof industrie

De relatie tussen ORA machines en NOLDEN Regelsysteme

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines al vele jaren de exclusieve partner van NOLDEN voor de verkoop en de service van hoogwaardige temperatuur-regelsystemen specifiek voor kunststofmatrijzen, in België, Nederland en Luxemburg.

Deze samenwerking is ontstaan omdat ORA al bijna 70 jaar ervaring heeft in de verkoop van spuitgietmachines en randapparatuur in de kunststofindustrie. Dankzij deze kennis kunnen wij beter technisch advies geven over het gebruik van temperatuurregelaars voor matrijzen.

NOLDEN Regelsystemen

Al meer dan 40 jaar staat NOLDEN bekend als betrouwbare partner voor totaaloplossingen over matrijsverwarming. In Meckenheim, Duitsland, worden er met een klein team van gekwalificeerde technici en ingenieurs een regelaars op maat van de klant ontwikkeld en geproduceerd. Nolden gecertificeerd volgens de DIN ISO 9001 norm.

Een belangrijke markt is de kunststof verwerkende industrie, waar NOLDEN een compleet programma van verwarmingselementen, matrijsaansluitkabels op maat, thermokoppels en andere toebehoren levert.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?