Leverancier van Rapid in de kunststof industrie

De relatie tussen ORA Machines en Rapid

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines al ruim 25 jaar de exclusieve partner van het Zweedse Rapid Granulators als het gaat om machines voor het hergebruik en recyclen van productieafval van kunststof. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanspuitingen, randstroken en afkeurproducten.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke gevraagde capaciteit en elke materiaalsoort een passende oplossing hebben. ORA machines biedt u niet alleen de juiste maalmolen of shredder aan, maar ook ontstoffers en materiaaltransport.  Wij kunnen deze voor u op maat ontwerpen, realiseren en onderhouden.

Leverancier van Rapid in de kunststof verwerkende industrie

Rapid

In de veertiger jaren van de vorige eeuw kreeg Rapid vanuit de kunststof verwerkende industrie in Zweden de vraag of om machines te ontwerpen voor het vermalen van plastic zodat dit hergebruikt kon worden in de productie. In nauwe samenwerking met de kunststof verwerkende industrie zijn de bekende Rapid maalmolens ontstaan.  Sindsdien is Rapid een gekende naam als het gaat om verkleinen en recyclen van kunststofafval. Productieafval van kunststoffen onmiddellijk recyclen en opnieuw gebruiken biedt verschillende voordelen: kosten- en materiaalbesparingen, beter materiaalbeheer en een milieuvriendelijke productie.

Rapid logo
Recyclage_Maalmolens (2)

Maalmolens en Shredders

Ontstoffing (2)

Ontstoffingsystemen

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts
Hallo, kan ik je helpen?