Leverancier van Technotrans in de kunststof industrie

De relatie tussen ORA machines en technotrans solutions - GWK

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA Machines al ruim 25 jaar de exclusieve partner van het Duitse technotrans solutions – GWK voor België en Luxemburg voor de verkoop en de service van apparatuur voor matrijstechnologie, koeling, temperatuurregeling en waterbehandeling.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring tussen ORA machines en technotrans solutions – GWK kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke koel- of temperatuurregel vraagstuk een pasklare oplossing hebben.

ORA machines helpt u graag verder met het op maat ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw temperatuurregel-apparatuur.

Leverancier van technotrans solutions - GWK in de kunststof verwerkende industrie

technotrans solutions - GWK

Het Duitse GWK (Gesellschaft Wärme Kältetechnik gmbh), dat meer dan 50 jaar geleden werd opgericht, heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van temperatuurregeling en koeling. GWK is wereldwijd bekend als expert in temperatuurregeltechniek en ontwikkelt hoogwaardige oplossingen voor thermoregulatie en koeling op basis van innovatieve technologie.

Als leverancier van alles was met temperatuurcontrole te maken heeft, koelinstallaties, tempereertoestellen of waterbehandeling, is GWK een competente en innovatieve partner voor klanten die hoogwaardige koel- en verwarmingstechnieken nodig hebben.  Op het gebied van matrijsreiniging is GWK al jaren een vaste waarde.

Sinds 2016 maakt GWK deel uit van technotrans.  Eind 2021 krijgt GWK de naam technotrans solutions. Verder wijzigt er niets: met dezelfde passie voor de kunststofverwerkende industrie dekt technotrans solutions het volledige productieproces van kunststofproducten – van koelsysteem tot temperatuurregeling en waterbehandeling.

gwk wordt technotrans
Technotrans
Streverz. (3)
Waterbehandeling

Temperatuurregelapparaten

Waterbehandeling

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag de juiste oplossing voor uw applicatie. Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Hallo, kan ik je helpen?