Leverancier van Motan - Colortronic in de kunststof verwerkende industrie

De Relatie tussen ORA Machines en Motan-Colortronic

Al meer dan 45 jaar verkoopt, installeert en onderhoudt ORA machines de apparaten van Colortronic. In 2006 werd Colortronic overgenomen door Motan.

Sinds 2010 vertegenwoordigt ORA machines exclusief het merk Motan-Colortronic in België, Nederland en Luxemburg.

Door onze lange relatie met Motan-Colortronic kunnen we dan ook met trots zeggen dat we over een zeer uitgebreide ervaring beschikken met het volledige al producten. We hebben al veel productielocaties volledig voorzien van totaaloplossingen die we hebben ontworpen voor opslag, transport, verwerking en dosering van materialen/grondstoffen. Wij helpen u graag verder met onze kennis, knowhow en ervaring en geven graag advies over de meest geschikte oplossingen en installaties.

Motan-Colortronic

Motan-Colortronic is een wereldwijd erkende leverancier van randapparatuur en -systemen voor kunststofproducerende en -verwerkende bedrijven. Meer specifiek levert Motan-Colortronic producten voor de voorbehandeling van grondstof: opslag, transport, doseren & mengen, drogen, kristalliseren en besturingssystemen. Motan-Colortronic biedt oplossingen voor spuitgieten, blaasgieten, extrusie, compounding en in-line systemen.

MOTAN COLORTRONIC logo - Ora Machines

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?