Bezoek ORA op de Vakbeurs Kunststoffen 2022

Het aftellen kan beginnen ORA machines gaat naar de Kunststoffenbeurs 2022. ORA machines zal op aanwezig zijn op Kunststoffen 2022, dé beurs voor professionals in de kunststofindustrie, op stand 148.

Het thema van Kunststoffen 2022 is Future Proof Plastics – Innovative, Sustainable and Smart

Als totaalleverancier in de kunststof verwerkende industrie wil ORA machines kunststof future proof maken. Wij hebben dé oplossing om uw productieafval onmiddellijk te recycleren en te hergebruiken.  Door onze samenwerking met FANUC brengen wij ROBOSHOT, een elektrische spuitgietmachine die 10-15% minder energie verbruikt dan vergelijkbare machines, op de markt.  Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met uw automatisatieprojecten en wij hebben een volledig assortiment randapparatuur om uw productie te optimaliseren: drogen, doseren, mengen, transporteren van materiaal, transportbanden en bufferstations, thermovormmachines, temperatuurregelaars, grijpercomponenten en robothanden.  U vindt ons op het Machineplein samen met de andere leden van EQUIP-PLAST. 

Wanneer

14-15 september 2022

Waar

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch (NL)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
oramachines
oramachines
ORA Machines onderscheidt zich door samen te werken met toonaangevende merken in de kunststofverwerkingsindustrie. Deze partnerschappen stellen ons in staat hoogwaardige machines en apparatuur te leveren die bekend staan om hun innovatieve technologieën en betrouwbaarheid.
0 0 stemmen
Waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts
Hallo, kan ik je helpen?