Bezoek ORA op de Vakbeurs Kunststoffen 2022

Het aftellen kan beginnen ORA machines gaat naar de Kunststoffenbeurs 2022. ORA machines zal op aanwezig zijn op Kunststoffen 2022, dé beurs voor professionals in de kunststofindustrie, op stand 148.

Het thema van Kunststoffen 2022 is Future Proof Plastics – Innovative, Sustainable and Smart

Als totaalleverancier in de kunststof verwerkende industrie wil ORA machines kunststof future proof maken. Wij hebben dé oplossing om uw productieafval onmiddellijk te recycleren en te hergebruiken.  Door onze samenwerking met FANUC brengen wij ROBOSHOT, een elektrische spuitgietmachine die 10-15% minder energie verbruikt dan vergelijkbare machines, op de markt.  Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met uw automatisatieprojecten en wij hebben een volledig assortiment randapparatuur om uw productie te optimaliseren: drogen, doseren, mengen, transporteren van materiaal, transportbanden en bufferstations, thermovormmachines, temperatuurregelaars, grijpercomponenten en robothanden.  U vindt ons op het Machineplein samen met de andere leden van EQUIP-PLAST. 

Wanneer

14-15 september 2022

Waar

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch (NL)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Picture of oramachines
oramachines
ORA Machines onderscheidt zich door samen te werken met toonaangevende merken in de kunststofverwerkingsindustrie. Deze partnerschappen stellen ons in staat hoogwaardige machines en apparatuur te leveren die bekend staan om hun innovatieve technologieën en betrouwbaarheid.
0 0 stemmen
Waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
grondstoftransportsysteem

Ontwerp van een grondstoftransportsysteem

Grondstoftransport systemen zijn een essentieel onderdeel van de productie van kunststoffen. Deze systemen worden gebruikt om verschillende soorten grondstoffen van de ene locatie naar de andere te transporteren binnen een faciliteit en uiteindelijk de grondstoffen in goede staat en in voldoende hoeveelheden bij de spuitgietmachines af te leveren voor volledige productie.

Lees verder »
Reject Chutes

De Onopvallende Helden: Reject Chutes

Bij het bekijken van de spuitgiet productielijn van een fabriek, worden vaak de indrukwekkende machines bewonderd die met precisie en snelheid onderdelen produceren. Maar wat gebeurt er met de onderdelen die niet voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen? Daar komen de “reject chutes” om de hoek kijken – een cruciaal en vaak over het hoofd gezien onderdeel van het productieproces.

Met dit artikel nemen we een kijkje naar deze ogenschijnlijk eenvoudige maar toch belangrijke elementen van industriële automatisering.

Lees verder »

Optimalisatie van grondstofverwerkingsapparatuur: Voordelen van Upgraden naar Moderne Technologieën

Het hanteren van grondstof speelt een cruciale rol in elk spuitgietbedrijf. Zelfs de beste spuitgietmachine zal inferieure onderdelen produceren als deze wordt gevoed met slecht behandelde grondstof. Toch vertrouwen veel spuitgieters nog steeds op verouderde apparatuur die kan leiden tot afgekeurde onderdelen, systeemstilstand en een hoog energieverbruik. Verouderde apparatuur is ook moeilijker te onderhouden vanwege het lage beschikbaarheidspercentage van reserveonderdelen.

Lees verder »
Hallo, kan ik je helpen?