Heeft u een Hotrunnermatrijs?

Op de K-Beurs twee weken geleden presenteerde onze leverancier NOLDEN Regelsysteme GmbH de Mould Expert.

De Mould Expert verifieert en identificeert de pinindeling van een hotrunnermatrijs. Tevens worden de thermokoppels en verwarmingen gecontroleerd. Dit zorgt ervoor dat u minder tijd kwijt bent aan matrijsonderhoud en dat menselijke (meet)fouten worden voorkomen. Handig is ook dat de Mould Expert een handheld is en werkt hij op batterijen zodat je hem op iedere plek kan gebruiken.

Tot slot kunnen de test resultaten gemakkelijk worden geëxporteerd naar bijvoorbeeld een excel bestand.
Wilt u een demo door ORA machines? Wij komen die gratis en geheel vrijblijvend bij u op locatie doen. Vul ons contact formulier in en we komen graag bij u langst

- Ora Machines
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
oramachines
oramachines
ORA Machines onderscheidt zich door samen te werken met toonaangevende merken in de kunststofverwerkingsindustrie. Deze partnerschappen stellen ons in staat hoogwaardige machines en apparatuur te leveren die bekend staan om hun innovatieve technologieën en betrouwbaarheid.
0 0 stemmen
Waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grijperoplossingen van AGS Automation Greifsysteme Schwope GmbH: Het AGS PreciGrip-systeem en EOAT

De grijperoplossingen van AGS Automation Greifsysteme Schwope GmbH, zoals het AGS Precigrip-systeem en de End-of-Arm Tooling (EOAT), bieden geavanceerde technologieën voor nauwkeurige manipulatie van objecten in industriële automatiseringstoepassingen. Met hun nadruk op nauwkeurigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid hebben deze systemen bewezen waardevolle hulpmiddelen te zijn in verschillende industrieën.

Lees verder »
Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts
Hallo, kan ik je helpen?