Nieuwe Fanuc spuitgietmachine bij PSP

In samenwerking met ORA machines is deze week de Fanuc Roboshot spuitgietmachine geïnstalleerd bij Polymer Science Park. Hiermee kunnen zij testproducten nog nauwkeuriger en efficiënter produceren.

Polymer Science Park investeert volop in nieuwe apparatuur, waarmee zij bedrijven nog beter van dienst kunnen zijn op weg naar een duurzaam kunststof product. Deze week verwelkomde zij een nieuwe volledig elektrische spuitgietmachine, de Fanuc Roboshot.

In samenwerking met ORA machines is deze week de Fanuc Roboshot spuitgietmachine geïnstalleerd bij PSP. Hiermee kunnen zij testproducten nog nauwkeuriger en efficiënter produceren. De machine is betrouwbaar met een maximale precisie en uitstekende herhaalbaarheid. Het bevat unieke procesfuncties, waarmee spuitgietprocessen nog beter ingericht kunnen worden.

Nieuwe 1 1 - Ora Machines

Een aantal details:

  • Volledig elektrisch
  • 650kN sluitkracht
  • 400-150mm matrijshoogte
  • 360x320mm holmafstand
  • 58 cm3 injectievolume (28mm schroefdiameter)

Wilt u ook meer informatie over de Fanuc Roboshot en wat deze spuitgietmachine voor u kan betekenen? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een demonstratie te krijgen om zo de voordelen zelf te ervaren!

FAN RS Alpha SiB Detail 1 v - Ora Machines
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
oramachines
oramachines
ORA Machines onderscheidt zich door samen te werken met toonaangevende merken in de kunststofverwerkingsindustrie. Deze partnerschappen stellen ons in staat hoogwaardige machines en apparatuur te leveren die bekend staan om hun innovatieve technologieën en betrouwbaarheid.
0 0 stemmen
Waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grijperoplossingen van AGS Automation Greifsysteme Schwope GmbH: Het AGS PreciGrip-systeem en EOAT

De grijperoplossingen van AGS Automation Greifsysteme Schwope GmbH, zoals het AGS Precigrip-systeem en de End-of-Arm Tooling (EOAT), bieden geavanceerde technologieën voor nauwkeurige manipulatie van objecten in industriële automatiseringstoepassingen. Met hun nadruk op nauwkeurigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid hebben deze systemen bewezen waardevolle hulpmiddelen te zijn in verschillende industrieën.

Lees verder »
Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts
Hallo, kan ik je helpen?