Investeren in de nieuwe generatie monteurs

ORA Machines is trots om een leerbedrijf te zijn dat investeert in de opleiding en ontwikkeling van de nieuwe generatie monteurs. Als bedrijf weten wij hoe belangrijk het is om te investeren in onze medewerkers en zij zijn immers de sleutel tot ons succes.

Wij bieden een unieke kans aan startende monteurs om hands-on ervaring op te doen en te leren van onze ervaren monteurs. Onze startende monteurs worden begeleid en ondersteund in het uitvoeren van dagelijkse taken, waardoor ze snel vaardigheden kunnen opdoen en vertrouwd raken met onze producten en processen.

Naast het begeleiden van startende monteurs, begeleiden wij ook stagelopers. Onze stagelopers krijgen de kans om in ons bedrijf te werken en te leren over de producten en de processen, waardoor ze klaar zijn voor een carrière in de techniek.

Investeren in de nieuwe generatie monteurs is belangrijk omdat zij de toekomst van onze branche zijn. Wij willen hen voorzien van de juiste opleiding en ontwikkeling, zodat ze de uitdagingen van de toekomst aankunnen en onze klanten kunnen blijven verzorgen met de beste service en producten.

Bij ORA Machines geloven we dat de investering in de nieuwe generatie monteurs ook een investering is in ons bedrijf en in de toekomst van onze branche. Wij zijn trots op onze rol als leerbedrijf en blijven toegewijd om onze medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei.

SBB erkendleerbedrijf 768x768 1 - Ora Machines
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Picture of oramachines
oramachines
ORA Machines onderscheidt zich door samen te werken met toonaangevende merken in de kunststofverwerkingsindustrie. Deze partnerschappen stellen ons in staat hoogwaardige machines en apparatuur te leveren die bekend staan om hun innovatieve technologieën en betrouwbaarheid.
0 0 stemmen
Waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
grondstoftransportsysteem

Ontwerp van een grondstoftransportsysteem

Grondstoftransport systemen zijn een essentieel onderdeel van de productie van kunststoffen. Deze systemen worden gebruikt om verschillende soorten grondstoffen van de ene locatie naar de andere te transporteren binnen een faciliteit en uiteindelijk de grondstoffen in goede staat en in voldoende hoeveelheden bij de spuitgietmachines af te leveren voor volledige productie.

Lees verder »
Reject Chutes

De Onopvallende Helden: Reject Chutes

Bij het bekijken van de spuitgiet productielijn van een fabriek, worden vaak de indrukwekkende machines bewonderd die met precisie en snelheid onderdelen produceren. Maar wat gebeurt er met de onderdelen die niet voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen? Daar komen de “reject chutes” om de hoek kijken – een cruciaal en vaak over het hoofd gezien onderdeel van het productieproces.

Met dit artikel nemen we een kijkje naar deze ogenschijnlijk eenvoudige maar toch belangrijke elementen van industriële automatisering.

Lees verder »

Optimalisatie van grondstofverwerkingsapparatuur: Voordelen van Upgraden naar Moderne Technologieën

Het hanteren van grondstof speelt een cruciale rol in elk spuitgietbedrijf. Zelfs de beste spuitgietmachine zal inferieure onderdelen produceren als deze wordt gevoed met slecht behandelde grondstof. Toch vertrouwen veel spuitgieters nog steeds op verouderde apparatuur die kan leiden tot afgekeurde onderdelen, systeemstilstand en een hoog energieverbruik. Verouderde apparatuur is ook moeilijker te onderhouden vanwege het lage beschikbaarheidspercentage van reserveonderdelen.

Lees verder »
Hallo, kan ik je helpen?