Demonstratie Octabin losstation

Abdeckung Oktabin - Ora Machines

Octabin aftapstation ES14

Storingen bij het ledigen van octabins leiden vaak tot productiestilstand door leeggelopen drogers en bijgevolg een stilstand van spuitgietmachine.

m-systems heeft het ES-14 leegzuigstation ontwikkeld waarmee u storingsvrij octabins ledigt.

Het ES14-kipstation kantelt de octabin en hierdoor wordt het granulaat naar het laagste punt gebracht, waar het door een telescopische zuigbuis opgezogen wordt. Een instelbare vibratiemotor zorgt voor een goede materiaalstroom.

De telescopische zuigbuis heeft een eenvoudige bediening en is altijd inzetbaar, zelfs bij een groot formaat van octabin.  De speciaal ontworpen zuigbuiskop voorkomt dat de binnenzak van de octabin wordt aangezogen en hierdoor de zuigbuis verstopt

De smart-TEX octabin afdekking van m-systems beschermt uw granulaat tegen vervuiling.

De sturing van het Octabin leegzuigstation is automatisch, zonder ingewikkelde instellingen en programmatie.  Een ingebouwd veiligheidssysteem voorkomt verkeerde manipulaties en garandeert de veiligheid van uw werknemers.

Het ES-14 losstation is geschikt voor pallets met afmetingen tot 1200 mm x 1300 mm en kan met een palletwagen verplaatst worden.

Het is mogelijk om twee ES-14 kipstations aan elkaar te koppelen via een 2-wegs granulaatklep.  Wanneer het eerste leegzuigstation leeg is, wordt er automatisch overgeschakeld naar het tweede station.  Een knipperlicht geeft aan de octabin leeg is.

De relatie tussen ORA machines en m-systems

Voor de kunststof industrie is ORA machines sinds enkele jaren de exclusieve partner van m-systems om in Nederland, België en Luxemburg octabinoplossingen te verkopen en te onderhouden.

Deze samenwerking is ontstaan omdat ORA machines al bijna 70 jaar ervaring heeft in de verkoop van machines en randapparatuur in de kunststof verwerkende industrie en steeds op zoek is naar innovatieve producten die het productieproces vereenvoudigen.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?