Ontstoffing DS systemen 2 - Ora Machines

Ontstoffinssystemen

Ongeacht hoe efficiënt de maalmolen is, zal er altijd een kleine hoeveelheid stof en niet-gegranuleerde deeltjes aanwezig zijn. Tijdens het recycleren van het regranulaat kunnen zeer kleine deeltjes kunststof verbranden en de kwaliteit van het product verminderen. Daarom is het belangrijk om tijdens recyclage ook aan ontstoffing te doen.

De relatie tussen ORA Machines en Rapid

Voor de kunststof industrie is Ora Machines al ruim 25 jaar de exclusieve partner van het Zweedse Rapid als het gaat om machines voor de recycling van plastic “afval”.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke gevraagde capaciteit en elke materiaalsoort wel een oplossing hebben. ORA machines biedt u niet alleen de juiste maalmolen, maar ook het bij behorende ontstof en materiaaltransport kunnen wij voor u op maat engineeren, realiseren en onderhouden.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?