Nieuwsbericht

Investeren in de nieuwe generatie monteurs

ORA Machines is trots om een leerbedrijf te zijn dat investeert in de opleiding en ontwikkeling van de nieuwe generatie monteurs. Als bedrijf weten wij hoe belangrijk het is om te investeren in onze medewerkers en zij zijn immers de sleutel tot ons succes.
monteur

Wij bieden een unieke kans aan startende monteurs om hands-on ervaring op te doen en te leren van onze ervaren monteurs. Onze startende monteurs worden begeleid en ondersteund in het uitvoeren van dagelijkse taken, waardoor ze snel vaardigheden kunnen opdoen en vertrouwd raken met onze producten en processen.

Naast het begeleiden van startende monteurs, begeleiden wij ook stagelopers. Onze stagelopers krijgen de kans om in ons bedrijf te werken en te leren over de producten en de processen, waardoor ze klaar zijn voor een carrière in de techniek.

Investeren in de nieuwe generatie monteurs is belangrijk omdat zij de toekomst van onze branche zijn. Wij willen hen voorzien van de juiste opleiding en ontwikkeling, zodat ze de uitdagingen van de toekomst aankunnen en onze klanten kunnen blijven verzorgen met de beste service en producten.

Bij ORA Machines geloven we dat de investering in de nieuwe generatie monteurs ook een investering is in ons bedrijf en in de toekomst van onze branche. Wij zijn trots op onze rol als leerbedrijf en blijven toegewijd om onze medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei.

SBB erkendleerbedrijf - Ora Machines

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?