Plastificeereenheden

Schroeven

De schroeven van Groche Technik zijn slijtvast en corrosiebestendig en hebben een diameter van 12 mm tot 140 mm. De lengte kan oplopen tot 5.000 mm.

Cilinders

De cilinders van Groche Technik zijn slijtvast en corrosiebestendig met een diameter van 12 mm tot 200 mm. De lengte kan oplopen tot 5.000 mm.

Sperringen

De sperring is het hart van de plastificeer-unit. De sperringen zorgen voor een veilige sluiting en garanderen een betrouwbare en uniforme dosering.

Adapters, spuitneuzen, filters en mengers

Groche Technik produceert centrale componenten voor uw plastificeereenheden. Groche Technik beschikt over een breed gamma van adapters, spuitneuzen, filters en mengers. De componenten kunnen aan elk type machine worden aangepast.

Hvof coating voor schroeven

Door een HVOF coating aan te brengen worden de kenmerken van de schroeven verfijnd en verbeterd en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Pvd coating

Het PVD-proces voorkomt de aanhechting van plastic afzettingen en verbrande kunststof. De oppervlaktehardheid neemt toe, de procescycli worden langer en het aantal shutdowns voor reiniging worden verminderd.

De relatie tussen ORA Machines en Groche technik

Voor de kunststof industrie is ORA machines sinds enkele jaren de exclusieve partner van Groche technik om hun plastificeeroplossingen in Nederland, België en Luxemburg te verkopen en van service te voorzien. De samenwerking is ontstaan omdat Ora al bijna 70 jaar ervaring heeft in de verkoop van spuitgietmachines en randapparatuur in de kunststof industrie. Door de samenwerking heeft u als klant de beste technische kwaliteit en de beste service vanuit uw eigen omgeving.

Groche Technik is een Duits familiebedrijf dat in 1970 opgericht werd. Groche ontwikkelt en maakt hoogwaardige plastificeereenheden voor kunststofverwerkende machines volgens de DIN ISO 9001. Met technische knowhow, gekwalificeerd personeel en nauwkeurige precisie worden passende oplossingen vervaardigd voor de uitdagingen en de kunststofindustrie.  Groche levert standaard- en maatwerk en reviseert bestaande plastificeer eenheden.

Door de samenwerking tussen ORA machines en Groche technik heeft u als klant de beste technische kwaliteit tot uw beschikking en de beste service uit uw eigen omgeving.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers