Leverancier van Rapid in de kunststof verwerkende industrie

De relatie tussen ORA Machines en Rapid

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines al ruim 25 jaar de exclusieve partner van het Zweedse Rapid Granulators als het gaat om machines voor het hergebruik en recyclen van productieafval van kunststof. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanspuitingen, randstroken en afkeurproducten.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke gevraagde capaciteit en elke materiaalsoort een passende oplossing hebben. ORA machines biedt u niet alleen de juiste maalmolen of shredder aan, maar ook ontstoffers en materiaaltransport.  Wij kunnen deze voor u op maat ontwerpen, realiseren en onderhouden.

Rapid

In de veertiger jaren van de vorige eeuw kreeg Rapid vanuit de kunststof verwerkende industrie in Zweden de vraag of om machines te ontwerpen voor het vermalen van plastic zodat dit hergebruikt kon worden in de productie. In nauwe samenwerking met de kunststof verwerkende industrie zijn de bekende Rapid maalmolens ontstaan.  Sindsdien is Rapid een gekende naam als het gaat om verkleinen en recyclen van kunststofafval. Productieafval van kunststoffen onmiddellijk recyclen en opnieuw gebruiken biedt verschillende voordelen: kosten- en materiaalbesparingen, beter materiaalbeheer en een milieuvriendelijke productie.

RAPID logo - Ora Machines
Recyclage_Maalmolens (2)

Maalmolens en Shredders

Ontstoffing (2)

Ontstoffingsystemen

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?