Rotatielassen 2 - Ora Machines

Rotatielassen

Onze rotatie lasapparatuur zorgt voor precisie, dichtheid en hoge mechanische weerstand bij de montage van thermoplasten en technopolymeren. Dit proces wordt aanbevolen voor het lassen van onderdelen met ronde voegvlakken.

Rotatielassen gebeurt door een onderdeel snel te doen draaien en simultaan druk uit te oefenen op een ander onderdeel. Door de geproduceerde frictie en hitte ontstaat kwalitatief laswerk met een strakke verzegeling en een verminderde uitval.

MCRI serie

De MCRI reeks van Mecasonic is ontworpen voor het lassen van onderdelen met een diameter v.a. 6 tot 170 mm. De toestellen kunnen worden ingezet in verschillende sectoren: automotive, cosmetica, medische toestellen, recreatieproducten en verpakkingen..

De relatie tussen ORA Machines en Mecasonic

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines al vele jaren de exclusieve leverancier in België en het Groothertogdom Luxemburg van Mecasonic, expert in las en snij-technologie.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke applicatie, met betrekking tot lassen of ultrasoon snijden, de meest passende oplossing hebben. 

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?