Spiegellassen 2 - Ora Machines

Spiegel lasmachines

De ergonomische en robuuste spiegellasapparaten van Mecasonic maken het mogelijk om zeer kwalitatieve onderdelen te lassen met een hoge mate van reproduceerbaarheid.

Spiegellassen biedt een mechanische weerstand die tot 1/3 groter is dan bij vibratielassen, superieure afdichtingen, gecontroleerde en niet-losneembare bramen en zonder vervuiling van de gelaste behuizingen.

Bij spiegellassen worden de twee te verbinden onderdelen op een metalen plaat gedrukt die net boven het smeltpunt is opgewarmd. Als de onderdelen zacht genoeg zijn geworden, wordt de metalen plaat verwijderd en worden de onderdelen tegen elkaar gedrukt tot ze een solide verbinding maken. Deze techniek heeft een vrijwel ongelimiteerde vrijheid qua vorm van de te lassen oppervlaktes.

SLC serie

Mecasonic heeft een spiegellastoestellen voor het vervaardigen van kleine onderdelen en grotere onderdelen (SLC series).  Toepassingen: medische & automobile sector, huishoudtoestellen.

De relatie tussen ORA Machines en Mecasonic

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines al vele jaren de exclusieve leverancier in België en het Groothertogdom Luxemburg van Mecasonic, expert in las en snij-technologie.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke applicatie, met betrekking tot lassen of ultrasoon snijden, de meest passende oplossing hebben. 

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?