Temperatuurregel apparaten

Compacte tempereertoestellen

De compacte temperatuurregelunits zijn onderverdeeld in 3 productlijnen: base.line, high.line en eco.line.  Onderlinge verschillen zijn: de pomp, de bediening en de mogelijkheid tot aanpassingen op maat.

De tempereertoestellen zijn voor geconfigureerd en zijn aanpasbaar aan elke productielijn.

Compacte temperatuurregelapparaten hebben een verwarmingsvermogen tot 50 kW, een debiet tot 440 l/min en temperatuurbereik tot 180 ° C.

Modulaire tempereertoestellen

Bij een modulaire temperatuurregelunit kan alles op maat geconfigureerd worden: warmteregeling via water of olie, direct of indirecte koeling.

Modulaire temperatuurregelaars hebben een thermisch vermogen tot maximaal 72 kW, een maximaal debiet van 500 l/min en een temperatuurbereik tot 350°C.

GWK temperatuurregelaars zijn efficiënt en duurzaam voor CO2-neutrale productie!

Matrijstemeratuurregeling

integrat is dé innovatieve gwk-technologie voor koeling, gesegmenteerde temperatuurregeling en temperatuurbewaking voor kunststofverwerking.  Dankzij integrat directe temperatuurregeling verlopen processen op een veilige, reproduceerbare, snelle en eenvoudige manier.  Met deze technologie combineert GWK de voordelen van traditionele waterverdelers, de impulskoelsystemen en de continu werkende temperatuurregelapparaten en elimineert tegelijk de nadelen van de respectieve systemen met als resultaat een betere kwaliteit van de geproduceerde onderdelen, een minimum aan afgekeurde onderdelen, hogere rentabiliteit en lagere energiekosten.

Integrat direct: modulaire debietregeling met water tot 120 ° C

Het temperatuurregelsysteem beschikt over maximaal 128 individueel instelbare circuits en is geschikt voor de verwerking van polyolefinen en technische thermoplastische materialen.  Afhankelijk van de uitvoering kan water met een temperatuur van 95°c verwarmd worden tot 120°C en voor met een debiet tussen 1,8 en 32 l/min.

Integrat 80: gesegmenteerde matrijstemperatuurregeling met water tot 140°C

De integrat 80 wordt gebruikt voor de modulaire temperatuurregeling met water tot 140°C in de basisversie met maximaal zes temperatuurregelcircuits die volledig onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend. De basisversie kan worden uitgebreid tot 24 temperatuurregelmodules.

integrat vario cs/wh: Cyclische matrijstemperatuurregeling met water tot 200°C

Dynamische matrijstemperatuurregeling is een temperatuurregelingsmethode die temperatuurvariaties binnen de cyclus mogelijk maakt en staat ook bekend als “variotherm-temperatuurregeling”. Deze methode is al bijna veertig jaar bekend, maar is de laatste jaren verder ontwikkeld.

De relatie tussen ORA Machines en GWK

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA Machines al ruim 25 jaar de exclusieve partner van het Duitse GWK voor België en Luxemburg voor de verkoop en de service van apparatuur voor matrijstechnologie, koeling, temperatuurregeling en waterbehandeling.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring tussen ORA machines en GWK kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke koel- of temperatuurregel vraagstuk een pasklare oplossing hebben.
ORA machines helpt u graag verder met het op maat ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw temperatuurregel-apparatuur.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers