Heteluchtlassen 2 - Ora Machines

Thermisch lassen

Heteluchtlassen is een techniek waarbij onderdelen lokaal worden verhit met behulp van lucht, tot op een temperatuur naargelang het soort materiaal, en daarna weer worden afgekoeld.  Thermisch lassen kan worden gebruikt voor alle soorten combinaties van thermoplasten, en maakt het mogelijk om verticaal en horizontaal te lassen in één handeling.

Met deze techniek hebt u laswerk van de hoogste kwaliteit, braamvrij en geluiddempend.

Afhankelijk van uw specifieke vereisten, kunt u kiezen tussen de Mecasonic 10/30 (voor kleine onderdelen), 20/40 (voor grote onderdelen), 20/40E (voor smalle en lange onderdelen) of 40/40 (voor meerdere lasoplossingen).

De relatie tussen ORA Machines en Mecasonic

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines al vele jaren de exclusieve leverancier in België en het Groothertogdom Luxemburg van Mecasonic, expert in las en snij-technologie.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke applicatie, met betrekking tot lassen of ultrasoon snijden, de meest passende oplossing hebben. 

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?