Thermoforming machines

Thermovormen of dieptrekken is een techniek waarbij materiaal in de vorm van een plaat of film op hoge temperatuur wordt gebracht om het vervolgens om een matrijs te vormen. Tijdens het afkoelen hardt het materiaal uit en behoudt het deze vorm.

FC series

De FC SPEEDMASTER Plus-serie zijn vacuümdrukvormmachines met bandstaalstans. Het door servomotors aangedreven vormstation en de verschillende stapeloplossingen maken de FC-serie tot een universele machine. Alle thermoplastische materialen van het type PP, PS, APET, CPET, OPS, EPS, PVC kunnen worden gebruikt om onderdelen te produceren zoals clamshell-verpakkingen, deksels, trays en blisters.

FC Series - Ora Machines
FT series

De FT-serie zijn druk-thermovormmachines met doorvalstans. Een kantelplaat zorgt voor een snelle uitworp van onderdelen die daarna naar de stapeleenheid worden gestuurd. Toepassing: bekers, koffiecapsules, medische toepassingen (blisters, chirurgische trays).

FT Series - Ora Machines
FLEX series

De FLEX-serie zijn machines die zonder aanpassingen compatibel zijn voor een groot aantal matrijzen met constante kwaliteit, hoge prestaties en grote flexibiliteit. Vacuüm- en drukvormen rond matrijs + bandstaalstans + in-line stapelen.

Flex Series - Ora Machines
TWIST Series

De TWIST 700 is een druk-thermovormmachines met doorvalstans en een kantelplaat zonder mechanische nokken. De elektronische nok garandeert absolute precisie en herhaalbaarheid van bewegingen, terwijl het MLS-systeem zelf alle snelheden en versnellingen regelt. Toepassing: verpakking voor zuivel, wegwerpbekers en -deksels.

TWIST Series - Ora Machines

De relatie tussen ORA Machines en WM Thermoforming Machines

WM Thermoforming Machines, gevestigd in Stabio (Zwitserland) ontwerpt en vervaardigt thermovormmachines sinds 1981. Ervaring en kennis van de thermovormverwerkingstechnologie maken van WM een partner die aan elke behoefte van de verpakkingsindustrie voldoet.

Voor de kunststof industrie is ORA machines sinds enige tijd de exclusieve partner van WM thermoforming machines in Nederland, België en Luxemburg wat betreft verkoop en het voorzien van service. De samenwerking is ontstaan omdat ORA al bijna 70 jaar ervaring heeft in de verkoop van machines in de kunststof industrie. Door de samenwerking heeft u als klant de beste technische kwaliteit en de beste service vanuit uw eigen omgeving.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?