Waterbehandeling Matrijsreiniging 1 - Ora Machines

Waterbehandeling

Kalkafzetting en corrosie vormen een isolatielaag inde koelkanalen waardoor de afkoeltijd verlengd wordt, de kwaliteit van de gegoten producten achteruit gaat en tenslotte de volledige installatie uitvalt.

Het effect van het reinigen van de koelkanalen van een spuitgietmatrijs is een verkorting van de koeltijd tot wel 40% (in individuele gevallen zelfs meer), afhankelijk van de hoeveelheid afzettingen.

GWK heeft als systeemleverancier “moldclean” ontwikkeld, een compact apparaat dat vervuilde koelkanalen in spuitgietmatrijzen en warmtewisselaarsystemen reinigt.  Afhankelijk van het type moldclean, kunnen tot 8 temperatuurregelcircuits tegelijkertijd gereinigd worden.

Het reinigingsproces kan worden versneld door jetreiniging met perslucht.  Deze innovatieve reinigingsprocedure verlaagt de kosten per reinigingscyclus tot wel 50%.

De relatie tussen ORA machines en technotrans solutions - GWK

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA Machines al ruim 25 jaar de exclusieve partner van het Duitse technotrans solution s- GWK voor de verkoop en de service van apparatuur voor matrijstechnologie, koeling, temperatuurregeling en waterbehandeling in België en Luxemburg.

Door de jarenlange samenwerking en ervaring tussen ORA machines en technotrans solutions – GWK kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voor elke koel- of temperatuurregel vraagstuk een pasklare oplossing hebben.

ORA machines helpt u graag verder met het op maat ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw temperatuurregel-apparatuur.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Met al onze ervaring en expertise adviseren wij u graag persoonlijk over de juiste machines en randapparatuur die bij u passen.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?