Leverancier van WM Thermoforming Machines in de kunststofindustrie

De Relatie tussen ORA Machines en WM Thermoforming Machines

Voor de kunststof verwerkende industrie is ORA machines sinds enige tijd de exclusieve partner van WM Thermoforming Machines in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg voor de verkoop en het onderhoud van thermovormmachines. De samenwerking is ontstaan omdat ORA machines heeft al bijna 70 jaar ervaring in de verkoop van machines en randapparatuur in de kunststof verwerkende industrie.  Door thermovormmachines toe te voegen aan zijn assortiment, wil ORA machines zijn marktpositie in de verpakkingsindustrie verstevigen.  Door de samenwerking heeft u als klant de beste technische kwaliteit en de beste service vanuit uw eigen omgeving.

WM Thermoforming Machines

WM logo moved by passion - Ora Machines

WM THERMOFORMING MACHINES, gevestigd in Stabio (Zwitserland) ontwerpt en vervaardigt thermovormmachines sinds 1981. Ervaring en kennis van de thermovormverwerkingstechnologie maken van WM een partner die aan elke behoefte van de verpakkingsindustrie voldoet.

Door dagelijks contact met de markt, te luisteren naar alle vragen van de klanten en de trends te volgen, ontwikkelt WM Thermoforming Machines steeds nieuwe oplossingen aangepast aan veranderende behoeften en verwachtingen van de markt en van de klanten:

 

TWIST Series - Ora Machines

Thermoforming Machines

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Wij helpen u graag verder met onze kennis, knowhow en ervaring en adviseren u over de voor u meest geschikte applicatie

Onze leveranciers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Privacyverklaring

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze experts

Hallo, kan ik je helpen?